• Yükseliş Koleji

AKADEMİLER

Yükseliş Koleji'ne Hoşgeldiniz ! Eğitimde Yükselişe Geçmek İstemez misiniz?

Yükseliş Kolejlerinin temel vizyonu, eğitim ve öğretimde okul öncesinden yüksek öğretime kadar tüm çalışmalarını ülke ve dünya çapında sürdürebilmek, kendine güvenen bilgiye nasıl ulaşacağını bilen, yaratıcı, çözüm odaklı farklılıklara ve insan haklarına saygılı dünya vatandaşı yetiştirmektir.

Yükseliş Kolejlerinde öğrenci kendini çekinmeden ifade edebilir. Yerel değerlere bağlı olduğu kadar farklı kültür ve deneyimlere e açıktır. Bilimsel çalışmalar yapabilecek, birden fazla yabancı dile hakim, en az bir enstrüman çalabilen bireylerin yetişmesine rehberlik etmek temel prensibimizdir.

Araştırarak, bilimsel düşünerek, bilgiyi kullanarak eğitim vermeyi hedeflemek, ezber eğitim yerine anlayarak ve açıklayarak öğretmeyi amaçlamak, kültür, spor, sanat, dans ve teknoloji ile ilgili çalışmalar yapmak, iş, meslek ve toplum hayatına iyi bireyler yetiştirmek misyonlarımızı oluşturur.