Yükseliş Koleji’ne Kalite Etiketi Ödülü

Yükseliş Koleji’ne Kalite Etiketi Ödülü
eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi, Ulusal Kalite Etiketi Levhası, Avrupa Kalite Etiketi Levhası ile eTwinning Okul Unvanı alan öğretmen ve okullara belgeleri verme töreni, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
eTwinning, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek ve paylaşmak için Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarda çalışan personele ve öğrencilere yönelik e-öğrenme ortamı sunmaktadır.

eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların kısa ve uzun vadeli herhangi bir konuda ortaklıklar kurmasını kolaylaştırmakta ve Avrupa’da okul işbirliğini teşvik etmektedir.
Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü İngilizce Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Esen Sandıraz, Fen Bilimleri Öğretmeni Fatma Nilgün Mülayim ve Edebiyat Öğretmeni Sabri Gülmez Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerini Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’ dan aldılar.