İnsan Kaynakları

İş Başvuru Formları

AÇIKLAMALAR

• Öğretmen, uzman ve personel alım süreci İnsan Kaynakları Birimimiz tarafından yürütülmektedir.

• Okullarımızda görev almak isteyen adayların pozisyonlarına uygun İK Formu aracılığı ile başvurularını internet üzerinden yapmaları gerekmektedir.

• Şahsen, faks ya da e-posta aracılığı ile yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmamaktadır.

• İK formu sürekli olarak başvuruya açıktır.

• İK formu ile kurumlarımıza gönderilen her tür bilgi İnsan Kaynakları Birimi’nce saklı tutulur. Hiçbir biçimde diğer kurum ya da kuruluşlarla paylaşılmaz.

• Genel öğretmen alım sürecine yönelik her yıl internet sitemiz üzerinden adaylar bilgilendirilmektedir.

• Bilgilendirilen adayların yetkinliklerine bağlı olarak Öğretmen Alan Bilgisi Sınavı, komisyon mülakatı, bireysel mülakat, psikolojik test, demo ders anlatımı, ders simülasyonu, proje hazırlama vb. birey tanıma teknikleri uygulanır.

• Öğretmen başvurularında adayların resmi görevlendirmeye engel durumlarının olmamasına dikkat edilir.

• Öğretmen adaylarının mesleki deneyim sürelerinin belirlenmesinde üniversiteden mezuniyet tarihi/formasyon belge tarihi ile birlikte resmi/özel okullar, dershaneler, temel liseler ve etüt merkezlerindeki görev süreleri göz önünde bulundurulur.

• İK formunda verilen tüm bilgiler doğru kabul edilir. Hatalı, çelişkili, eksik veya doğru olmayan bilgilerin tespiti halinde adayın başvurusu geçersiz kabul edilerek sistemden kaldırılır.
• Formda Google Formlar sistemi kullanılmıştır, * ile işaretlenmiş alanların doldurulması zorunludur…